RISI: produkti me i ri per dobsim ART SOUP super n'forme kete vere.

Për ne

 

 


cityshop.tv

 

Cityshop.tv ёshtё themeluar nё vitin 2011.

 

Vizioni i cityshop.tv ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj qё me njё udhëheqje profesionale e bashkëkohore tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё tё gjitha trojet shqiptare.

 

Synimi  ёshtё qё tё krijojmë një pozicion udhëheqës në fushën e shitjeve televizive direkte, ku pёrpikshmёria e prosperiteti ynё të reflektohet në kënaqësinë e të gjithë klientëve tanë.

Qëllimi dhe prioriteti ynë ёshtё qё tё zhvillojmë, thellojmë dhe forcojmë raportet me klientët dhe partnerët tanë tё biznesit nё përmasa afatgjata.

Qendra e thirrjeve të Cityshop, përbehet prej një ekipi tё trajnuar nё mënyrë profesionale e tё përgatitur nё fushёn e marketingut, tё cilёt kanë pёr detyrё tё jenë nё gatishmëri tё plotё ndaj kërkesave tё konsumatorëve tanё tё rregullt dhe atyre tё rinj.
 

Çfarё ofron Cityshop?

 • DRTV
 • Telemarketing
 • Shёrbim tё plotё dhe Distribuim
 • Shitje direkte nё Tv
 • Shtije direkte
 • Shtije online nё web
 • Shitje nga katalogu

DRTV

Pёr prezantim direkt tё produkteve, Cityshop ka bashkëpunim tё ngushtë me televizionet nacionale si: KTV, Klan Kosova dhe RTK si dhe me televizionet regjionale: TV Syri, TV Vali, TV Prizreni dhe Rrokum TV.
Krahas kësaj, Cityshop është edhe sponsorizues i lojës shpërblyese “Thirr dhe Fito” në Rrokum TV.

 

Telemarketing

 • Qendra e thirrjeve e Cityshop zhvillon aktivitet 7 ditё nё javё, nga ora 8:00 deri nё orën 21:00.Brenda Qendrës së thirrjeve zhvillohen:
 • Inbound calls (marrja e porosive si dhe monitorimi i reagimit medial)
 • Outbound calls (reklamimi i shitjeve dhe shitja direkte me oferta speciale zbritje gjatë festave ,zbritje sezonale etj.)
 • Oferta përmes Internetit  ( “Oferta-Pako”, me zbritje ekskluzive pёr konsumatorët tanё online).
 • Oferta pёrmes Internetit  (“Oferta-Pako”, me zbritje ekskluzive pёr konsumatorёt tanё online).

 

Shёrbim tё plotё dhe Distribuim

Ne ju ofrojmë konsumatorëve tanё shërbim tё plotё duke filluar nga marrja e porosisë, paketimi, e deri tek distribuomi, përfshirë këtu edhe shërbimin postar. 

 

Shitje Direkte nё Tv

Shitjet direkte pёrmes Tv bёhen nё momentin qё porosia bёhet përmes telefonatave pas reklamimit tё produkteve tona.
 

Shitje Direkte

Gjithashtu bëjmë edhe shitjen direkte tё produkteve tona, pёr konsumatorët tё cilёt janë tё interesuar qё tё jenë nё kontakt tё drejtpërdrejt me produktin para blerjes.  
 

Shitje Online nё web

Produktet tona janё edhe nё web faqen tonё online cityshop.tv, ku mund tё bёni porosinë duke u regjistruar sё pari dhe krijuar profilin tuaj personal, dhe mё pas duke zgjedhur produktin dhe duke e shtuar nё shportën e blerjes. Agjentёt tanё do tё jenё nё kontakt me ju pёr sjelljen e produktit.
 

Shitje me katalog

Shitja e produkteve përmes katalogut bёhet nga agjentët tanё. Prezantimi produktit bёhet nё mënyrë tё drejtpërdrejtë.

Bashkëpunimi me Cityshop do tё jetё njё rast i mirë pёr ta kuptuar shërbimin tonё efikas mbi produktet tona.