RISI: produkti me i ri per dobsim ART SOUP super n'forme kete vere.

Blog RSS Feed

Kompania Cityshop shpall konkurs për vende të lira pune

Kompania Cityshop shpall konkurs për vende të lira pune

admin 20/04/2030 0
Kompania Cityshop shpall vend të lirë pune për : Call Agent/e  Call Agent/e në gjuhën shqipe Detyrat dhe përgjegjësitë: - Pranimi i thirrjeve të klientëve në qendrën e thirrjeve;- Monitorimi i reklama...
Lexo me shume
Shit blej

Shit blej

admin 03/03/2015 1
Shitblej është faqja më e re në Kosovë që ju sjell interaktivitet për të gjetur atë që kërkoni apo për të shitur gjërat tuaja apo të biznesit tuaj. E menduar si ide kohë më parë, finalizim i saj u bë ...
Lexo me shume
Regjistro biznesin

Regjistro biznesin

admin 03/03/2015 0
Duke njohur nga afër rëndësinë që ka reklamimi i imazhit të bizneseve dhe reklamimi online i cili çdo ditë e më shumë është në rritje, portal Infosite ka për qëllim ti kontribuoj promovimit të biznesi...
Lexo me shume
Kërko punë

Kërko punë

admin 03/03/2015 0
Puna.infosite.co është portal pune online, informues dhe këshillues i cili ka për qëllim të ju ndihmoj të gjithë juve që jeni në kërkimin e punës adekuate për ju dhe të ndihmoj kompanitë për të gjetur...
Lexo me shume
Citysale

Citysale

admin 03/03/2015 0
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Ku...
Lexo me shume
Infosite

Infosite

admin 03/03/2015 0
Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të keni mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.A jeni duke kërkuar diçka apo dëshironi që të shisni diçka? Jeni duke kër...
Lexo me shume