RISI: produkti me i ri per dobsim ART SOUP super n'forme kete vere.

City Gold

City Gold

 

 

Cityshop sërish ka vendosur të ju befasoj.

Merrni City GOLD dhe zgjedhni produkete tuaja të preferuara dhe bleni me një çmim më të ulët.

Për të gjithë ju që ende nuk jeni pajisur me City GOLD e keni mundësinë TANI!

Pajisuni me Kartelën City GOLD për vetëm 19.90 euro dhe merrni produkte në vlerë 29.90 euro.(nga produktet CityGold për Kartelë). Për më shumë vizitoni: http://bit.ly/2wpoJmD

Për çdo blerje ju përfitoni 10% Ekstra Zbritje (në produktet me çmim të rregullt).

Përveç kësaj, me  City GOLD do të përfitoni edhe shumë privilegje si:

 

-Shërbimin postar  FALAS (për blerje mbi 20 euro)

-10% deri në 50% zbritjenë produktet e Cityshop.

-Privilegje rreth njoftimit për arritjen e produkteve të reja. 

-Oferta me përparësi për produktet ekskluzive

-Dhurata të ndryshme për festa. 

-Përdorimi i kartelës me të njëjtat privilegje edhe nga anëtarët e familjes tuaj. 

 

Duke marrë  CityGOLD ju bëheni antarë të Cityshop dhe anëtarësimi juaj në kompaninë tonë na bënë të jemi më afër jush përmes punës tonë të pandalshme.

Bleni duke kursyer vetëm me  CityGOLD!

 

     Kartela CityGold vlen 12 muaj.