RISI: produkti me i ri per dobsim ART SOUP super n'forme kete vere.

Info rreth dërgesës


Cityshop realizon dërgimin e porosive në të gjithë Kosovën.

Pasi të bëni porosinë me ndonjërën nga mënyrat e porosisë, ju do të pranoni produktin në adresën tuaj për 24 deri në 72 orë, pas porosisë.

Transporti dhe dorëzimi i porosisë bëhet nga posta private e Cityshop.

Pasi ju të pranoni në adresën tuaj produktin e porositur në Cityshop, pagesën e produktit dhe shërbimin postar e bëni me para në dorë (Cash) tek posta private e Cityshop.


cityshop.tv pranon porosi çdo ditë nga ora 08:00-20:00h.

Porosia e produkteve në Cityshop mund të bëhet në disa mënyra:
 

I. Porosia përmes telefonit:

Porosinë e produkteve të Cityshop mund ta bëni duke kontaktuar numrat e Call Center të Cityshop : 044 / 049 -260-900.
 

II. Porosia në dyqanet e Cityshop:

Porosinë dhe blerjen e produktit mund ta bëni duke vizituar dyqanet e Cityshop në njërën nga adresat:

Prishtinë-Rr. “Beqir Kastrati”, Blloku.C11/6, Tel: 044 / 049 -260-900.

 

IV. Porosia përmes Web

Për porosi përmes web, ju lutem klikoni këtu.
 

III. Porosia përmes rrjeteve sociale:

Porosinë e produkteve mund ta bëni duke na shkruajtur me mesazh të dhënat tuaja Emrin, Mbiemrin , Numrin Kontaktues, Adresën dhe Produktin në njërën nga rrjetet sociale si:
 

Facebook

Instagram

Google plus

 

Për konsumatorët e rregullt:

-Për blerje deri në 15 euro posta kushton 2 euro.

-Për blerje nga 15 - 25 euro posta kushton 1 euro.

- Për blerje mbi 25 euro posta është FALAS.

 

Për konsumatorët me kartel City Gold:

-Për blerje deri në 15 euro posta kushton 2 euro.

-Për blerje nga 15 - 20 euro posta kushton 1 euro.

-Për blerje mbi 20 euro posta është FALAS.

 

Mënyrat e pagesës së produkteve në Cityshop janë:

I. Pagesa përmes postës private

Kjo mënyrë e pagesës bëhet pasi ju të pranoni në adresën tuaj produktin e porositur në Cityshop. Pagesën e bëni me para në dorë (Cash) tek posta private e Cityshop.
 

II. Pagesa në dyqanet partnere të Cityshop

Kjo mënyrë e pagesë realizohet vetëm nëse ju vizitoni njërin nga dyqanet e Cityshop për të blerë produkte. Ju mund të bleni produkte me Starcard vetëm nëse merrni produkte në vlerë mbi 100 euro dhe pagesa duhet të bëhet me dy këste.

 

Nëse bëni një blerje tek ne, ju automatikisht pranoni kushtet dhe termat tona.

 

KTHIMI DHE NDËRRIMI I PRODUKTIT:

 

-Nëse dëshironi brenda 48 orëve ju mund ta ktheni dhe ta ndërroni produktin me një produkt tjetër në vlerë të njejtë.

-Produkti duhet të jetë me paketimin origjinal, pa shenja gërvishtjeje dhe me të gjitha aksesorët e produktit dhe të paketimit.

-Produktin duhet ta sillni tek dyqani jonë fizik, ose ta dërgoni tek ne me postën që e morët (Pagesën e postës duhet ta bëni ju). Gjithashtu duhet të na thoni arsyen përse e ktheni në mënyrë që ne të përmirësohemi më tej në shërbimin tonë.