RISI: produkti me i ri per dobsim ART SOUP super n'forme kete vere.
Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Kërko sipas brendit
Sasia
Ngjyra
Tag
Gjitha kategorite
Transporti

Transporti falas deri ne adresёn tuaj!

Byzhyterit

Byzhyterit
Trego:
Klasifikoni sipas:
Byzylyk - B130 -60%
Byzylyk UNISEX I dekoruar me elemente Rhinestone. Ngjyrë të kaltër.  Stili: TRENDI ..
20.00€ 8.00€ Liruar nga Taksa: 8.00€
Byzylyk - BRA130624-3 -53% Nuk ka në stok
BRA130624-3 - Byzylyk i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pre..
15.90€ 7.50€ Liruar nga Taksa: 7.50€
Byzylyk - Z058 -49%
Byzylyk i larë në flakë ari të kuq. I dekoruar me elemente Rhinestone. Me materiale antialergj..
21.00€ 10.80€ Liruar nga Taksa: 10.80€
Qafore - BN3221B-CCH -70%
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
32.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Qafore - BN5714 -41%
BN5714 Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 12mm.Varës..
16.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Qafore 60080371 -29%
Qafore ngjyrë ari me formë zemre. E punuar me dizajn të personalizuar. E përshtatshme të kombi..
13.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Rreth dore 70070463 -17%
Rreth dore ngjyrë ari. I hapur me mundësi zgjerimi dhe përshtatje me madhësi të dorës tuaj. I pun..
11.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Rreth dore 70070706 -29%
Rreth dore ngjyrë ari me punim unike. I punuar nga materiali bakër dhe bronz. Mund ta vendosni..
13.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Set - BN080809C -50%
BN080809C - Set i larë në flakë ari dhe i dekoruar me elemente të Swarovski. Broshi i varëses ë..
25.90€ 12.90€ Liruar nga Taksa: 12.90€
Set - S014-C -35%
Set varëse dhe unazë me dizajn unik. Të larë në flakë ari të bardhë 18K. Të dekoruar me elemen..
23.00€ 14.90€ Liruar nga Taksa: 14.90€
Set - ST3872-BK -62%
ST3872-BK Set i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski dhe të perlës origjina..
46.90€ 17.90€ Liruar nga Taksa: 17.90€
Set elegat me gurë të bardhë. E punuar me dizajn të personalizuar. E përshtatshme të kombinohe..
17.90€ Liruar nga Taksa: 17.90€
Set 10020318B -17%
Set 3 pjesë me rruaza ngjyrë ari. Seti përbëhet nga qaforja, byzylyku i dorës dhe vathët. Janë..
17.90€ 14.90€ Liruar nga Taksa: 14.90€
Set 10020834 -25%
Seti përbëhet nga qaforja, vathët dhe unaza. Janë të punuar nga materiali bakër dhe bronz. Set..
19.90€ 14.90€ Liruar nga Taksa: 14.90€
Set 10020876 -20%
Ky set katërpjesësh përbëhet nga qaforja, unaza, vathët dhe rrethi i dorës, të gjitha ngjyrë ari. ..
24.90€ 19.90€ Liruar nga Taksa: 19.90€
Set 10020959 -19%
Set njgyrë ari katër pjesë. Seti përbëhet nga qaforja, vathët, unaza dhe rrethi i dorës. Ky se..
30.90€ 24.90€ Liruar nga Taksa: 24.90€
Unaza - R2470 -71%
R2470 - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
33.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unaza - R258A -67%
R258A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
29.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unaza - R4247  -45%
R4247 - Unazë e larë në flakë të arit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
17.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unaza - R4705A1-CR -65%
R4705A1-CR - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhë..
27.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unazë - R003 -48%
Unazë e larë në flakë ari të bardhë 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik...
19.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unazë - R120-B-8 -48%
Unazë për meshkuj. E larë në flakë ari të kuq 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material ..
19.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Unazë - R234-A-8 -51%
Unazë me dizajn të veçantë. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me materia..
20.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - M002 -40%
Varëse e larë në flakë ari të kuq 18K. E dekoruar me elemente Rhinestone. Me materiale antiale..
31.00€ 18.60€ Liruar nga Taksa: 18.60€
Varëse - M003 -59%
Varëse me litar zinxhir e larë në flakë ari. E dekoruar me Perla. Me materiale antialergjike. ..
24.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - M014 -68%
Varëse me dizajn modern. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me mat..
25.00€ 7.90€ Liruar nga Taksa: 7.90€
Varëse - N004-A -29%
Varëse e larë në flakë ari 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik.  ..
21.00€ 14.90€ Liruar nga Taksa: 14.90€
Varëse - N009 -40%
Varëse e larë në flakë Platinium. E dekoruar me gurë Zirkoni. Broshi i varëses me dizajn të ve..
21.00€ 12.60€ Liruar nga Taksa: 12.60€
Varëse - N016-A -57%
Varëse e veçantë. E dekoruar me elemente Rhinostone. Pjesët metalike të lara në flakë ari 18K...
23.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N016-B -57%
Varëse e veçantë. E dekoruar me elemente Rhinostone. Pjesët metalike të lara në flakë ari 18K...
23.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N018-B -41%
Varëse në formë zemre. E larë në flakë ari të kuq 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me mater..
20.00€ 11.90€ Liruar nga Taksa: 11.90€
Varëse - N020-A -41%
Varëse e larë në flakë ari 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik. E për..
20.00€ 11.90€ Liruar nga Taksa: 11.90€
Varëse - N023-A -43%
Varëse e larë në flakë ari 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik.  ..
21.00€ 11.90€ Liruar nga Taksa: 11.90€
Varëse - N031 -57%
Varëse e veçantë. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me pjesë metalike të lara në flakë ari 18..
23.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N044-A -57%
Varëse e veçantë. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me pjesë metalike të lara në flakë ari 18..
23.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N045-A -55%
Varëse me dizajn të veçantë. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me..
22.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N050 -55%
Varëse me dizajn të veçantë. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me..
22.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse me dizajn unik dhe modern. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. ..
9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N055 -53%
Varëse me dizajn unik dhe modern. E larë në flakë ari 18. E dekoruar me elemente Rhinostone. ..
21.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N057 -53%
Varëse me dizajn unik e larë në flakë ari 18K dhe dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale anti..
21.00€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Varëse - N086 -41%
Varëse me dizajn unik. E larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me mater..
22.00€ 12.90€ Liruar nga Taksa: 12.90€
Varëse e larë në flakë ari të kuq 18K. E dekoruar me elemente Rhinestone. Me materiale antiale..
19.90€ Liruar nga Taksa: 19.90€
Vathë - E016-A -71%
Vathë të larë në flakë ari 18K. E dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik.  ..
20.00€ 5.90€ Liruar nga Taksa: 5.90€
Vathë - E063-A -40%
Vathë të larë në flakë ari 24. Të dekoruar me gurë Zirkoni. Me material antialergjik.  ..
21.00€ 12.60€ Liruar nga Taksa: 12.60€
Vathë - E700 -41%
Vathë të larë në flakë ari të bardhë 18K. Të dekoruar me elemente Rhinestone. Me material anti..
20.00€ 11.90€ Liruar nga Taksa: 11.90€
Vathë - GE3674 -85%
GE3674 - Vathë të larë në flakë rodiumi dhe të dekoruar ..
19.90€ 2.90€ Liruar nga Taksa: 2.90€
Vathë - GE4015 -53%
GE4015 - Vathë të larë në ari dhe të dekoruar me elemente të..
18.90€ 8.90€ Liruar nga Taksa: 8.90€
GE4592B-1 - Vathë të larë në flakë ari dhe të emaluar me ele..
9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€
Vathë - GE762 -55%
GE762 - Vathë të larë në flakë ari dhe të emaluar me element..
19.90€ 8.90€ Liruar nga Taksa: 8.90€
Vathë - GE8721-BU -59%
GE8721-BU - Vathë të larë në flakë ari dhe të dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 38x2..
23.90€ 9.90€ Liruar nga Taksa: 9.90€